Webdesign en development

Wij ontwerpen en bouwen websites om jouw identiteit uit te dragen en doelen te behalen.

 

Om maximaal resultaat uit je website te halen moet deze het onderscheidende vermogen van jouw organisatie op effectieve wijze uitdragen. Daarnaast moet een potentiële klant gemakkelijk kunnen vinden welke diensten en producten je aanbiedt en verleid worden om op een of andere manier met je in gesprek te gaan of tot aankoop over te gaan.

Ons team van professionele UX-designers en developers ontwerpt en bouwt jouw site op basis van de meest recente inzichten. We zorgen ervoor dat de site goed gevonden wordt in zoekmachines. Natuurlijk zijn alle sites die wij bouwen responsive. Dit wil zeggen dat ze goed benaderbaar en leesbaar zijn op alle devices (laptop, tablet of smartphone).

We kunnen je ook helpen bij het schrijven van pakkende teksten en het inrichten van de site met handige modules, zoals blogs, een portfolio, een webshop of een nieuwssectie. We maken gebruik van open source content management systemen (CMS) waar je heel gemakkelijk mee kunt werken. Hiermee kan je zelf de inhoud van de site beheren.

Als je kiest om ook de hosting en het onderhoud van de site bij repsdigital onder te brengen, is je site altijd up-to-date.

repsdigital werkt
onder andere voor:

Wil je weten of repsdigital
ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV