Social media-
management

Bouwen aan een audience, klantloyaliteit vergroten of toch leads genereren? Social media-management begint met een doel, geformuleerd vanuit de organisatiestrategie. Laat repsdigital nu specialist hierin zijn.

 

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Een substantieel deel van onze tijd begeven wij ons online in connectie met anderen. Aanwezigheid van jouw merk op Facebook, Instagram of andere voor jou relevante kanalen is dan ook niet meer dan een vanzelfsprekendheid. Althans, dat zou het moeten zijn. Heb jij jouw social media-strategie en -management al op orde? Wij hebben de specialisten om jou daarmee te helpen.

Van organisatiestrategie naar social media strategie

Alle activiteiten op social media is ondersteunend aan de organisatiestrategie en -doelstelling. Daarom is het belangrijk om vanuit die organisatiestrategie de social media strategie te destilleren met heldere doelen. Vervolgens bepalen wij welke social media-kanalen geschikt zijn voor jouw organisatie en welke activiteiten wij er gaan ontplooien.

Werken aan je community, naamsbekendheid en autoriteit door relevante content te delen

Onze contentspecialisten werken de strategie uit in een contentkalender. Daarin staat opgenomen welke content er op welk kanaal gedeeld wordt. Blogs, video's, infographics, animaties, alles is mogelijk. Je vergroot hiermee jouw autoriteit op het gebied waarin je actief bent, bouwt aan je naamsbekendheid en bouwt een community van volgers op. 

Doelgerichte social media-campagnes

Met social media kun je gericht adverteren naar jouw specifieke doelgroep. In de segmentatie van de doelgroep kun je best ver gaan, zodat je zeker bent dat alleen de relevante mensen de ads zien. Zo kun je effectief een groep mensen aanspreken die nog niet bekend is met jouw organisatie. Onze creatieven en copywriters zijn in staat om jouw onderscheidend vermogen te vertalen in prikkelende advertenties die nieuwsgierig maken naar meer. Wij optimaliseren de campagne continu door de resultaten nauwlettend in de gaten te houden. Ons doel is maximaal resultaat te behalen met je budget.

repsdigital werkt
onder andere voor:

Weten wat repsdigital kan betekenen op het gebied van inbound marketing?

Boek een vrijblijvende afspraak met een van onze inbound marketingspecialisten voor meer uitleg en een analyse van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV