Search
Engine
Optimization

SEO vormt het fundament van je internetmarketing. Als deze basis niet goed op orde is, gaat dat ten koste van het rendement van je overige online marketing inspanningen.

 

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie. Dit is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit), met als doel het verkrijgen van hogere posities binnen zoekmachines op relevante zoekwoorden. Want hoe hoger de positie in Google, hoe mee bezoek jouw website trekt. Het gaat hierbij om de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Van zoekwoordenonderzoek naar contentoptimalisatie

Onze aanpak bestaat uit een aantal te nemen stappen.

  • Met een zoekwoordenonderzoek weten wij welke relevante zoekwoorden veel worden gebruikt door je doelgroep.
  • Onze contentspecialisten checken of de teksten op je site aansluiten op de belangrijkste zoekwoorden. Daarbij houden we altijd in de gaten dat de tekst  lekker leesbaar blijft.
  • Op basis van long tail zoekwoorden maken we een contentplan voor blogs of informatieve pagina's. Long tail zoekwoorden worden niet vaak ingevoerd in Google, maar zijn wel enorm relevant voor de doelgroep.
  • Wij ontwikkelen een linkbuilding-strategie om waardevolle backlinks te verkrijgen van andere websites naar die van jou. Bekijk onze pagina linkbuilding voor meer info hierover.

Verder zorgen wij dat de randvoorwaarden om goed te scoren binnen Google op orde zijn. Denk hierbij aan snelle laadtijd van de website en gebruiksvriendelijkheid op mobiele schermen. 

Voordelen van SEO

  • Betere zichtbaarheid in Google, Bing en andere zoekmachines
  • Meer bezoekers naar je website
  • Content die aansluit op de behoefte van je doelgroep

repsdigital werkt
onder andere voor:

Wil je weten of repsdigital
ook jou kan helpen met SEO?

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV