Linkbuilding

Met een doordachte linkbuilding-strategie en goede content zorgen wij voor waardevolle links naar jouw website.

 

Linkbuilding is het bouwen aan een relevant netwerk van websites die naar jouw website linken. Google ziet een goede link naar jouw website als waardevolle referentie: iets dat wij buiten het digitale domein 'mond op mond reclame' zouden noemen. Het verzamelen van relevante links zorgt voor een hoge domein-autoriteit, en dus hogere posities in Google.

Hoewel linkbuilding in de afgelopen jaren enorm aan verandering onderhevig is, blijft het een belangrijke factor voor Google bij de beoordeling van jouw website. Linkbuilding werkt nog steeds. Maar in plaats van zo veel mogelijk links te bemachtigen is het nu belangrijker om waardevolle links te verkrijgen. Sterker nog, links van onbetrouwbare websites kunnen schade berokkenen aan je autoriteit.

Waardevolle backlinks

Maar wat is dan een waardevolle link en hoe kom je daaraan? Links vanuit sites die relevant zijn voor jouw business zijn waardevol, net als links vanaf websites met een hoge autoriteit. Om links op dergelijke websites te verkrijgen moet je relevante en goede content maken. Het mes snijdt zo aan twee kanten: Google beloont je met meer autoriteit en een hogere positie, én jij bent zichtbaar met content op relevante websites waar je doelgroep zit.

Van onderzoek naar contentstrategie

Wij onderzoeken welke websites voor jouw bedrijf kansrijk zijn om links van te verkrijgen. Ook helpen wij je aan een contentstrategie waarmee je zowel content krijgt gepubliceerd op die sites, alsook de doelgroep kunt inspireren en informeren over jouw expertise, producten en/of dienstverlening.

 

repsdigital werkt
onder andere voor:

Wil je weten of repsdigital
ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2019 Reputations Content & Campagnes BV