Display
marketing

In onze creatieve studio ontwerpen we jouw campagne-banners. Daarnaast ontwikkelen we het campagneplan en nemen we het campagnemanagement voor onze rekening.

 

Met display marketing zet je campagnematig banners in op verschillende websites om je bekendheid van je merk of je producten te vergroten en mensen te verleiden je site te bezoeken. Dat kunnen nieuwe bezoekers zijn, maar ook mensen die je site eerder bezochten. Zij worden herinnerd aan dat bezoek en keren wellicht terug om alsnog te converteren.

Waarvoor is display marketing met banners ideaal?

  • Het creëren van awareness over jouw organisatie en/of producten of diensten
  • Het vergroten van de naamsbekendheid
  • Het aankondigen van promoties of acties
  • Remarketing: bezoekers die zonder conversie zijn vertrokken, kun je met banners alsnog hiertoe verleiden

Doelgroepen targetten in de gehele customer journey

Met display advertising kun je de uitingen richten op jouw specifieke doelgroep. Fijn, want je wilt je boodschap alleen laten zien aan de voor jouw relevante groep mensen. Daarnaast kun je je boodschap afstemmen op een specifieke fase van de customer journey waarin de doelgroep zit. Wil je een doelgroep bereiken die jouw organisatie nog niet kent? Dan is de boodschap anders dan wanneer je met remarketing oud-bezoekers wilt aantrekken. 

Onderscheidend vermogen

Wij beschikken over creatieven en copywriters die doeltreffende banners en passende landingspagina's kunnen ontwerpen en maken. Basis hiervoor is het onderscheidend vermogen van jouw organisatie: alles wat jou anders, beter en mooier maakt ten opzichte van de concurrentie. Want display advertising is een onderdeel van jouw totale marketing- en communicatiestrategie. 

Onze online marketeers zorgen voor een campagneplan, -management en biedstrategie.

 

repsdigital werkt
onder andere voor:

Wil je weten of repsdigital
ook jou kan helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor je op een rijtje zetten.

© 2020 Reputations Content & Campagnes BV